SC1 Premium + Floor Kit

Praktikusan használható bárhol: a Karcher gőztisztító környezetbarát módon, tisztítószer hozzáadása nélkül, és sok energiát megspórolva tisztítja meg a keménypadló burkolatokat, szerelvényeket, és minden mást otthonában.

A kompakt 2-az1-ben SC1 Floor Kit gőztisztító ideális a gyors és vegyszermentes napi takarításhoz és a mellékelt Classic padlótisztítófejnek köszönhetően padlót is kiválóan tisztítja. A makacsa szennyeződéseket azonnal eltávolítja.

Cikkszám: 1.516-226.0 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Kompakt gőztisztító:

SC1 Premium + Floor Kit

A kompakt SC 1 kézi gőzisztító teljesen vegyszermentesen tisztít és gyakorlatilag az egész háztartásban használható. Minden fél kemény felület tisztításánál a készülék minden szempontból meggyőző és a háztartásban előforduló baktériumok 99,99%-át eltávolítja. Kompakt, kézre álló méretének köszönhetően a készülék kiválóan alkalmas a gyors és pórusok mélyére ható tisztításra a takarítások között. A szerelvényeken, csempéken, főzőlapokon, páraelszívókon vagy a legkisebb résekben és repedésekben az erőteljes gőz és az átfogó tartozékprogram gondoskodik a kifogástalan tisztaságról. A legmakacsabb szennyeződéseket, vízkő- és zsírlerakodásokat megbízhatóan eltávolítja. Kompakt formájának köszönhetően a készülék a legkisebb helyen közvetlenül az alkalmazás helyén tárolható.

SC 1 Premium Floor Kit

 Könnyen tárolható a kompakt kialakításnak köszönhetően  A pórusmélységig ható köztes tisztításhoz
 Hamar használatra kész
 Classic padlótisztító készlettel
 Hosszabbítótömlő

Hosszabbítótömlő:

Egyszerű tisztítás és kényelmes kezelés a hosszabbítótömlővel. Az SC 1 készüléket így nem kell kézzel vezetni.

Mit tud a Karcher gőztisztító?

A Karcher gőztisztító  vegyszerek nélküli, környezetbarát tisztítást biztosít, a gőz ereje és hőmérséklete feloldja a makacs szennyeződéseket, ezért felesleges tisztítószert használnia. Aki gőzzel takarít, védi magát és családját. A Karcher gőztisztítói minden biztonsági szabványnak megfelelnek .

A gőz sokoldalúan használható – a konyha, fürdőszoba vagy ablakok tisztításához, de vasaláshoz és textilápoláshoz is. a gőzzel nem csak idő, pénz is megtakarítható, és a tisztítás gyorsabb. A gőz nem hagy vízkőmaradványokat, hiszen a gőzfejlesztés mentesíti a vizet az ásványi anyagoktól.

A különböző takarítási feladatokhoz csak egyetlen készülékre van szüksége amely mindent tud: a gőztisztító.

A kompakt 2-az1-ben SC1 Floor Kit gőztisztító ideális a gyors és vegyszermentes napi takarításhoz és a mellékelt Classic padlótisztítófejnek köszönhetően padlót is kiválóan tisztítja. A makacsa szennyeződéseket azonnal eltávolítja.

Felszereltség:

  • Tartozéktáska
  • Integrált vízbetöltő tölcsér
  • Frottírhuzat kézifejhez
  • Frottít padlótörlő

Kicsi,kézreálló és könnyen tárolható:

A készülék kis helyen, közvetlenül a felhasználás helyén tárolható, így mindig kéznél van. A praktikus tartozéktáskában elfér az összes tartozék, minden apró alkatrésszel együtt.

További információk

Tömeg 1.58 kg
Felületteljesítmény (m²/h)

20

Felfűtési idő (perc)

3

Maximális gőznyomás (bar)

3

Teljesítmény (W)

1200